.

''XVI. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu'' 25 Kasım - 03 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kurs kayıtlarımız 22 Kasım 2023 saat 16.00'a kadar uzatılmıştır.

05.10.2023

''XVI. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu'' 25 Kasım - 03 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kurs kayıtlarımız 22 Kasım 2023 saat 16:00'da sona erecektir.

Kayıt oluşturmadan önce lütfen kurs ücretini yatırınız.

Başvuru yapmak için linke tıklayınız.

UYARI!
- Kurs ücretini yatırdıktan sonra yukarıdaki linkten kaydını oluşturmayanların başvurusu dikkate alınmayacaktır.
- Kayıt oluştururken girilen bilgiler iletişim ve sertifikasyon sürecinde önem teşkil etmektedir. Lütfen bilgilerinizin doğruluğundan emin olarak giriş yapınız.
- Yüz yüze uygulamalı derslere tam katılım istenmektedir. Uygulama eğitimi sonunda yüz yüze uygulama eğitimi sınavı yapılacaktır. Bu derslere katılım sağlayamayacak kişilerin başvuru gerçekleştirmemesi önemle rica olunur.
- Kursiyerlerin uygulama eğitimi için önlük getirmesi zorunludur.
- Kurs kaydını oluşturan lisans öğrencileri öğrenci kimliklerinin görselini hadyek@mehmetakif.edu.tr adresine göndermelidir. Öğrenci kimlik kartını (lisans öğrencileri için) ibraz etmeyenlerin kaydı geçersiz sayılacaktır.
- Kursa katılım sağlamaktan vazgeçen katılımcılara kurs ücreti iadesi yapılmayacaktır.
- Kurs ücreti yatırılırken aşağıdaki bilgiler mutlaka dikkate alınmalıdır.

Alıcı Hesap Adı: Deney Hayvanları Müdürlüğü

Şube : Ziraat Bankası Burdur Şubesi

IBAN No: TR42 0001 0000 5851 4087 6550 15

DUYURULAR/HABERLER